Raksaheikkinen
HUKE® Jäniskatos, UUTTA jänisten talviruokintaan
 
HUKE®  Jänískatos on yli 35 vuoden riistanruokinta kokemuksen perusteella kehitetty aivan uudella tavalla toimiva ruokintakatos erityisesti jänisten talviruokintaan.
 
On tunnettua rakentaa jänisten ruokintakatokset kiinteärakenteisina, jolloin lisäravinto-osasto on aina samalla korkeudella maan pintaan verrattuna. Tarjoilukorkeus muuttuu mm. lumenpinnan vaihteluiden mukaan, ollen jäniksen ruokailuun parhaalla mahdollisella tasolla vain harvoin - jos koskaan ruokintakauden aikana.
 
HUKE ®  jäniskatokselle on tunnusomaista säätömekanismi, jolla katon ja siinä kiinteästi olevan lisäravinto-osaston korkeutta voidaan säätää lumen pinnan korkeuden mukaan katoksen runkona toimivan runkotolpan pysyessä paikallaan.
 
HUKE ® jäniskatoksella on käytössä monia etuja:
- Katoksen katto on heti lisäravinto-osaston päällä ja suojaa ravinnon tehokkaasti sateelta.
- Huoltotäydennystä varten katos on nostettavissa ja lukittavissa ylös, jolloin täydennys lisäravinto-osastoon on helppoa ja turvallista.
- Lisäravinto-osaston korkeutta saadaan huoltokäyntien yhteydessä kätevästi säädettyä kulloisenkin lumitilanteen mukaan, jolloin siinä oleva ravinto on koko ajan jänisten saatavilla niille parhaalla mahdollisella korkeudella.
 
HUKE ® jäniskatos on hyödyllisyysmallisuojattu
 
 
Valmistus ja myynti:
Raksaheikkinen
Markku Heikkinen
040 526 2757
Korosmäentie 11, 71640 Talluskylä